Show simple item record

dc.contributor.authorPedersen, Trond Einar
dc.date.accessioned2015-03-20T09:22:32Z
dc.date.available2015-03-20T09:22:32Z
dc.date.issued2009-09
dc.identifier.isbn978-82-7218-643-1
dc.identifier.issn1504-1824
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/279926
dc.description.abstractPå oppdrag fra Universitets- og høgskolerådet (UHR) har NIFU STEP analysert forskerbehov og forskerrekruttering i matvareindustrien. Bakgrunnen for prosjektet var UHRs interesse for et sektororientert pilotprosjekt, som kunne styrke kunnskapsgrunnlaget for utdannings- og forskningspolitikken generelt og forskerutdanning spesielt.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNIFU STEPnb_NO
dc.relation.ispartofseriesNIFU STEP rapport;2009-35
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/no/*
dc.subjectForskerrekrutteringnb_NO
dc.subjectForskerbehovnb_NO
dc.subjectMatvareindustriennb_NO
dc.titleForskerbehov og forskerrekruttering i matvareindustrien: Et pilotprosjektnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Navngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge
Except where otherwise noted, this item's license is described as Navngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge