dc.contributor.author | Pedersen, Trond Einar | |
dc.date.accessioned | 2015-03-20T09:22:32Z | |
dc.date.available | 2015-03-20T09:22:32Z | |
dc.date.issued | 2009-09 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7218-643-1 | |
dc.identifier.issn | 1504-1824 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/279926 | |
dc.description.abstract | På oppdrag fra Universitets- og høgskolerådet (UHR) har NIFU STEP analysert forskerbehov og forskerrekruttering i matvareindustrien. Bakgrunnen for prosjektet var UHRs interesse for et sektororientert pilotprosjekt, som kunne styrke kunnskapsgrunnlaget for utdannings- og forskningspolitikken generelt og forskerutdanning spesielt. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | NIFU STEP | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | NIFU STEP rapport;2009-35 | |
dc.rights | Navngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/no/ | * |
dc.subject | Forskerrekruttering | nb_NO |
dc.subject | Forskerbehov | nb_NO |
dc.subject | Matvareindustrien | nb_NO |
dc.title | Forskerbehov og forskerrekruttering i matvareindustrien: Et pilotprosjekt | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |