Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKlitkou, Antje
dc.date.accessioned2015-03-17T18:07:08Z
dc.date.available2015-03-17T18:07:08Z
dc.date.issued2010-11
dc.identifier.isbn978-82-7218-711-7
dc.identifier.issn1504-1824
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/279534
dc.description.abstractInnledningsvis omtales en del nyere innovasjonsforskning med sikte på å presentere en del generelle begreper og perspektiver som er vesentlige for å forstå begrepene innovasjon og innovasjonssystemer, og som er relevante for å forstå de svært forskjellige sektorene Landbruks- og matdepartementet styrer. Deretter går vi nærmere inn på empiriske studier som sier noe om innovasjon, innovasjonsprosesser og systemer i matvaresektoren og skogbrukssektoren.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNIFU STEPnb_NO
dc.relation.ispartofseriesNIFU STEP rapport;2010-35
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/no/*
dc.subjectInnovasjonssystemernb_NO
dc.subjectLandbruk og fiskerinb_NO
dc.titleInnovasjon i matvare- og skogsektoren i Norgenb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge