dc.contributor.author | Klitkou, Antje | |
dc.date.accessioned | 2015-03-17T18:07:08Z | |
dc.date.available | 2015-03-17T18:07:08Z | |
dc.date.issued | 2010-11 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7218-711-7 | |
dc.identifier.issn | 1504-1824 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/279534 | |
dc.description.abstract | Innledningsvis omtales en del nyere innovasjonsforskning med sikte på å presentere en del generelle begreper og perspektiver som er vesentlige for å forstå begrepene innovasjon og innovasjonssystemer, og som er relevante for å forstå de svært forskjellige sektorene Landbruks- og matdepartementet styrer. Deretter går vi nærmere inn på empiriske studier som sier noe om innovasjon, innovasjonsprosesser og systemer i matvaresektoren og skogbrukssektoren. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | NIFU STEP | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | NIFU STEP rapport;2010-35 | |
dc.rights | Navngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/no/ | * |
dc.subject | Innovasjonssystemer | nb_NO |
dc.subject | Landbruk og fiskeri | nb_NO |
dc.title | Innovasjon i matvare- og skogsektoren i Norge | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |