Show simple item record

dc.contributor.authorPedersen, Trond Einar
dc.contributor.authorSchwach, Vera
dc.date.accessioned2015-03-15T19:34:31Z
dc.date.available2015-03-15T19:34:31Z
dc.date.issued2010-08
dc.identifier.isbn978-82-7218-688-2
dc.identifier.issn1504-1824
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/279207
dc.description.abstractDenne studien har hatt som mål å gi et kunnskapsgrunnlag for vurdering av framtidig FoU-behov knyttet til mat og helse i Norge. For å etablere oversikt over FoU på mat og helse i universitets- og høgskolesektoren og i instituttsektoren, delte vi inn områdene mat og helse etter sine disiplinære og tematiske orienteringer. Forskning primært rettet mot helse har en mer entydig faglig tilknytning til medisinske basalfag, mens utforskningen der hovedvekten ligger på mat er ikke bare disiplinært, men også tematisk langt mer uensartet.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNIFU STEPnb_NO
dc.relation.ispartofseriesNIFU STEP rapport;23-2010
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/no/*
dc.subjectErnæringnb_NO
dc.titleMat og helse i Norge: Status, forskningsbehov og utsikter til innovasjonnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Navngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge
Except where otherwise noted, this item's license is described as Navngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge