• Mat og helse i Norge: Status, forskningsbehov og utsikter til innovasjon 

      Pedersen, Trond Einar; Schwach, Vera (NIFU STEP rapport;23-2010, Research report, 2010-08)
      Denne studien har hatt som mål å gi et kunnskapsgrunnlag for vurdering av framtidig FoU-behov knyttet til mat og helse i Norge. For å etablere oversikt over FoU på mat og helse i universitets- og høgskolesektoren og i ...
    • Ressurser til landbruks- og matrelatert FoU i 2009. Belyst med FoU-utgifter og personale 

      Rørstad, Kristoffer; Sundnes, Susanne Lehmann (NIFU rapport;2011-14, Research report, 2011-04-15)
      På oppdrag for Norges forskningsråd har NIFU gjennomført en ny kartlegging av ressursinnsatsen til landbruks- og matrelatert FoU, basert på tall for 2009. Kartleggingen er en oppfølgning av tilsvarende kartlegging som ble ...
    • Ressursinnsatsen innenfor landbruks- og matrelatert FoU 2007: FoU-utgifter og personale 

      Sundnes, Susanne Lehmann; Rørstad, Kristoffer (NIFU STEP rapport;2009-24, Research report, 2009-05)
      På oppdrag for Norges forskningsråd har NIFU STEP gjennomført en kartlegging av landbruks- og matrelatert FoU for 2007. Initiativet kommer fra Landbruks- og matdepartementet og Statens landbruksforvaltning. Kartleggingen ...