dc.contributor.author | Pedersen, Trond Einar | |
dc.contributor.author | Schwach, Vera | |
dc.date.accessioned | 2015-03-15T19:34:31Z | |
dc.date.available | 2015-03-15T19:34:31Z | |
dc.date.issued | 2010-08 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7218-688-2 | |
dc.identifier.issn | 1504-1824 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/279207 | |
dc.description.abstract | Denne studien har hatt som mål å gi et kunnskapsgrunnlag for vurdering av framtidig FoU-behov knyttet til mat og helse i Norge. For å etablere oversikt over FoU på mat og helse i universitets- og høgskolesektoren og i instituttsektoren, delte vi inn områdene mat og helse etter sine disiplinære og tematiske orienteringer. Forskning primært rettet mot helse har en mer entydig faglig tilknytning til medisinske basalfag, mens utforskningen der hovedvekten ligger på mat er ikke bare disiplinært, men også tematisk langt mer uensartet. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | NIFU STEP | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | NIFU STEP rapport;23-2010 | |
dc.rights | Navngivelse-Ikkekommersiell 3.0 Norge | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/no/ | * |
dc.subject | Ernæring | nb_NO |
dc.title | Mat og helse i Norge: Status, forskningsbehov og utsikter til innovasjon | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |